Nationalele Semimaraton Onesti

Home / Sport / Nationalele Semimaraton OnestiAjuns cu o zi inainte de concurs. Merg sa imi fac validarea pentru concurs, apoi merg la masa de pranz. Dupa masa de pranz mergem sa ne plimbam putin sa se digere mai usor mancarea. Seara ne pregatim echipamentul de concurs. Gelurile energizante.
Dimineata, inainte de concurs mergem sa luam micul dejun la hotelul unde ne-am cazat. Luam masa cu 2 ore inainte de concurs. Apoi mergem usor, usor spre locul de unde se va da startul. La 9:15 se da startul la fete si apoi la 9:30 se da si startul la baieti. Ne aliniem toti la start, se face ultima validare. Ne aliniem toti la starti si suntem pregatiti sa luam startul.
3,2, 1, START! – Toata lumea pleaca in ritmul lor. Nici mai tare, nici mai incet. Traseul concursului va consta in 6 ture + 1 km pana in fata primariei. Primele doua ture am mers in ritmul meu pana in a treia tura unde am incercat sa maresc putin ritmul. Trecusem la 10 km cu 35min. E un timp relativ bun pe semi. Apoi cand am trecut pe la punctele de alimentare am vrut sa-mi iau un gel energizand, am incetinit putin sa il pot lua si dupa ce l-am luat am inceput sa maresc ritmul pentru a recupera timpul pierdut. Greseala mea a fost ca am incetinit, pentru ca, cand am inceput sa maresc ritmul picioarele nu ma mai ascultau. Incepusem sa le simt destul de din ce in ce mai grele. Am inceput sa tropai, fiind un semn de oboseala. Echipamentul conteaza destul de mult. Eu am alergat cu o pereche de adidasi cu gel cu jumatate de marime. Nu am dat prea multa importanta. Mi-am spus ca sunt in concurs si ca nu o sa dureze prea mult.
A contat destul de mult.
Pana la urma am terminat cu timpul de 1h 21 minute. Este slab in comparatie cu timpi mei din ani trecuti. Din pacate astfel de evenimente ne fac sa ne dam seama care e defapt nivelul de performanta si ca trebuie sa lucram mult mai mult pe viitor. Felicitari tuturor participantilor.
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.