Legat de cauza Maratonul Raiffeisen Bank

Home / Sport / Legat de cauza Maratonul Raiffeisen Bank

 Ca in fiecare an, deja devenind o traditie de a participa la Maratonul International Raiffeisen Bank, dupa un sezon relativ scurt de competitii de triatlon, m-am gandit impreuna cu 5 prieteni: Vlad Victor, Gabi Solomon, Fane Oprina, George Dobre si Florin Munteanu toti legati intre noi cu o banda oficiala, pe toata lungimea maratonul, pentru a dobora un record GUINNES WOLRD RECORD.

Toti au varste cuprinse intre 24 si 40 de ani, avand diferite nivele de pregatire si experinta.  
Actualul record este de 5 persoane legate intre ele si terminand cu timpul de 2h 55 minute si 33 de secunde pe 42,2 km alergati. 
Evident am facut si antrenamente impreuna legati, si nu se compara cu nimic altceva. Este cu totul nou. Trebuie sa fii in alerta tot timpul, deoarece cel din fata poate schimba directia brusc si exista riscul de accidentari. Nu in ultimul rand sa-ti sincronizezi ritmul de alegare cu ceilalti coechipieri. Ritmul pe care il vom adopta la competitie va fi de 4 min si 3, 4 secunde/kilometru. 
Noi ne-am gandit, sa fie mai spectaculos, am decis sa facem o echipa de 6 persoane si sa speram ca la sfarsitul probei de maraton, timpul va indica sub 2h 55 minute, dar in acelasi timp alergam si pentru o cauza.
Incercam sa mediatizam importanta ingrijiri paleative prin strangerea a 15 mii de euro pentru finalizarea noului centru Hospice din Bucuresti.  


 Puteti intra aici pe siteul oficial   legati de cauza 

 Ne vedem la maraton, pana atunci spor la antrenamente si aveti grija la accidentari! 

 Acest maraton a fost sustinut de catre:  Autonom.ro Aventuria.ro TraiescSanatos.org Autototal.ro 
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.