High5 – Sports Nutrition

Home / Sport / High5 – Sports Nutrition


A trecut o vreme de cand nu am mai postat nimic pe site, fiind ocupat cu diverse activitati, mai putin pe site si actualizandu-l. 
A venit si vara, cea mult asteptata de catre toti sportivi nerabdatori sa practice sporturi outdorr. Sezonul de competiti a inceput si cu toti am inceput sa ne bucuram din plin de vremea frumoasa data de la mama natura. Odata cu inceperea sezonul de concursuri au inceput si antrenamentele mai intense, unde avem nevoie de o sustinere energetica pentru a da un randament foarte bun. Noul meu sponsor un materie de suplimente energetice este High5.

 De la inceputul anului, din motive personale m-am reprofilat anul acesta pe proba olimpica din triatlon. Odata cu inceperea antrenamentelor, diferite fata de cele de ironman unde sunt antrenamente numai de anduranta, pentru sustinerea efortului indelungata in cursa. In proba de triatlon olimpic, se schimba radical, si planul de antrenament implica mai multa viteza in regim de rezistenta. Realizarea unor noi bareme de timp, alt volum de antrenament intr-o intensitatea mai ridicata. In antrenamentele mele, de anul acesta  am inceput sa folosesc  geluri energizante cu, cofeina, cat si bauturile energizante folosite inainte, in timpul si dupa antrenament.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.