Aqua Challenge

Home / Sport / Aqua Challenge


Primul concurs in apa deschisa si-a deschis portile prima data la Constanta. Avand doua distante de parcurs.
·        1500m
·        5000m
Am ajuns cu doua zile inainte de concurs. Bineinteles, multe plimbari pe malul mari si cateva alergari pe nisipul incins.  Cu o zi inainte de concurs am fost si mi-am luat kitul de participare. La un concurs de inot e simplu. Inoti bine daca te-ai antrenat, daca nu, nu mergi bine.
Inainte de start, mi-am pus cipul pe picior si pielea de inot TYR, avand o mai buna flotabilitate in apa si am inotat cu ochelari Nest Pro unde m-au  ajutat destul de mult avand un unghi de vizibilitate crescut.
Startul se da la ora preconizata. Imi aduce aminte de startul unui concurs de triatlon. Toata lumea se ingesuie sa prinda un loc bun la trena. Eu ca de obicei setat pe ritmul meu. Participand la proba cea mai lunga mi-am spus ca functioneaza tehnica. O las mai usor si apoi spre final merg mai tare. Din pacate aici au venit inotatori destul de puternici. Asadar strategia mea nu a dat rezultate. Am continuat sa inot in ritmul meu pana in ultima tura, cand am vazut poarta de finish. Ultimi 250m am crescut ritmul in speranta de a mai castiga un loc si cateva secunde in plus. In zadar. Am iesit alergand din apa si aveam senzatia ca trebuie sa mai urmeze ceva. Mi-am dat seama ca ritmul care m-i l-am propus a fost destul de incet. Concursul fiind unul de inot nu de triatlon unde trebuie sa-ti gestionezi foarte bine resursele de energie. Felicitari tuturor participantilor!
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.